Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Sängyn tuunausta

Lopultakin sain tämän huhtikuussa hankitun sängyn käsiteltyä valmiiksi.
Tässä sänky on juuri kirpparilta sisään kannettuna. Hieman oli edelliset omistajat päässy taiteilemaan hopeatussilla päätyyn... :)


Maalasin sängyn kauttaaltaan yhden kerran valkoisella. Tulos oli hieman keskeneräisen näköinen, koska suunnitelmana oli maalata vielä toiseen kertaan, mutta sitten tulin siihen tulokseen, että ehkäpä se näyttääkin juuri sopivalta, kun on hieman rouheamman oloinen. Kulmia oli tarkoitus kuluttaa niin, että puu tulisi näkyviin, mutta ainakaan vielä en sitä tehnyt.


Molempiin päätyihin tuli tekstit ranskaksi. En siis osaa sanaakaan ranskaa, mutta yritin netistä selvitellä miten haluamani tekstit kuuluisi kirjoitella. Toivottavasti kukaan ranskan kielen taitoinen ei sano, että ne ovat täysin väärin. Siellä pitäis ainakin lukea "Kauniita unia rakkaani" ja "Meidän prinsessamme".Prinsessa oli mummilassa yökylässä, kun siirsin sängyn paikoilleen. Oli aivan haltioissaan, kun sitten palasi eilen illalla kotiin. Olis välttämättä halunnu jo seitsemän jälkeen nukkumaan. :)
Tänään laitettiin vielä pari koukkua seinään. Aika söpö! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!