Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Liebster Blog
Sain blogiini ensimmäisen tunnustuksen Hanna-Kaisalta. Lämmin kiitos! Tuntuu kivalta, että joku on niin tykästynyt mun blogiini, että antaa tällaisen palkinnon!Liebster Blog -palkinnon on tarkoitus tuoda esiin pieniä blogeja ja bloggereita.

Palkinnon antaa blogille lukija, joka on jollakin tavalla tykästynyt blogiisi.

Palkinnon anto ja saaminen toimivat seuraavanlaisesti.
1. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
2. Kiitä tunnuksen antajaa ja laita linkki hänen blogiinsa.
3. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on siis alle 200 lukijaa), linkitä ne tähän ja kerro heille antamastasi palkinnosta kommentilla.
4. Toivo, että ihmiset joille annoit palkinnon, antavat sen eteenpäin omille viidelle suosikkiblogilleen.Omia suosikkiblogeja on paljon, mutta lähes kaikilla on yli tuon pari sataa lukijaa. Joukosta löytyy kuitenkin kaksi blogia, joille haluaisin antaa palkinnon.


Liebster blog -palkinnon saavat:


1) Ruustinnan rouvat http://ruustinna.blogspot.fi/ hurmaavalla käsityöblogillaan. Ruustinnan rouvat tekevät käsillään kaikkea hienoa ja innostavaa. Lisäksi ihastelen heidän sujuvaa sanailuaan postauksissa.


2) Toisen palkinnon saa Noora http://elamanpisaroita.blogspot.fi/ taidokkaalla valokuvaus- ja tuunausblogillaan. Kuvissa näkyy innostus ja taito kameran käyttöön, ja kuvatekstit saavat hyvälle tuulelle. Välillä ihmettelen, miten kamera onkaan sattunut juuri oikeaan aikaan paikalle... :)

Onnea teille! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!