Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

tiistai 28. helmikuuta 2012

Loma ohitse ja työt aloitettu.
Osa lomasta meni pikkupotilaan hoitamiseen, mutta ehdittiin loppuviikosta sentään Turussa pyörähtää.
Iso osa ajasta kierreltiin raksaliikkeissä, mut ehdin sentään lempiputiikeissanikin käydä.
Nyt on taas kasa sisustusideoita ja pari pussillista askartelutarvikkeita. : )


Loman lopuksi käytiin naapuripojan synttäreillä. Teemana oli kauhu, mutta tän kauhistuttavampaa korttia ja pakettia ei mun askartelutarvikkeilla saanu tehtyä. : )
Tässä alla on leikkureille ja stansseille skräppäilty laatikko. Tuli ehdottomasti tarpeeseen, sillä nyt sinne mahtuu kaikki samaan paikkaan. Ainakin toistaiseks. : )


Vaippalaatikoista, tapetista, nauhasta ja kirpparilta löydetystä napista sai aikaan tällasen laatikon. Toisen samanlaisen tein laskuja varten, mutta tän käyttötarkoitus on vielä epäselvä. Jäänee askartelutarvikkeille keittiöön. 

 Pari korttiakin tuli taas tehtyä.
Maanantaina kävin tuuraamassa Deconellassa. Nyt pitäis kehitellä liikkeen nettisivuja, ni räpsittiin siskon kans hieman kuvia. Tässä niistä muutamia.Kirkkaat ja pirteät värit tulevat siis taas talven jälkeen. Vielä kun oli oikeen ihana auringonpaiste, ni tuli niin keväinen olo kaikista pinkin, sinisen ja limen sävyistä.
Joukkoon hieman valkosta, beigeä, rottinkia, lasia ja posliinia sekä pitsiä, ni alkaa olla aika herkullinen setti. Käykääpä liikkeessä pyörähtämässä, jos asustelette kohtuullisen ajomatkan päässä. Toki kauempaakin saa poiketa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!