Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Loma, loma, loma

Tää viikko olis lomaa. Se tietää sitä, että saa siivota, pestä pyykkiä, laittaa ruokaa... Onneks saa myöskin askarrella, ehkä jopa ommella. Tietenkin myös shoppailla. Mikäli päästään loppuviikosta suunniteltuun reissuun, saatan päästä käymään jopa joissakin sisustus- ja askarteluliikkeissä. Ihanaa. Aina voi kuitenkin keksiä kotiin kaikkea pientä piristystä.

Meillä alko kevät ystävänpäivästä. Ostin keittiöön ruukkuihin persiljaa ja basilikaa, ja voi että, kun ne on ihanan vihreitä.  Samaa vihreetä ilmestyi myös muualle...Tulppaanit on jotenki vaan niin kevään kukkia... Nää sattuivat olemaan vielä niin ihanan pinkkejä, et ei voinu vastustaa.Opettajapariskunnan keittiöstä täytyy löytyä jotain, joka motivoi. ;) 
No kyllähän se työ itsessäänkin on ihanaa, varsinkin kun kokee olevansa hyödyksi.
Mutta tää taulu muistuttaa, että talven ja kevään jälkeen tulee kesä ja loma! :)


Päätin laittaa tänne myös näitä Pinkkejä Pikku Prinsessan Piristyksiä. :)
Tän kortin neiti halus tehdä äitin askartelukaverille. 
Tunnistat kyllä itsesi. Koska tuut hakemaan kortin? :) 


Pirteitä ajatuksia, aurinkoisia päiviä, rentouttavaa lomaa kaikille, jotka sitä viettävät!
Kommenttinne olisivat myös lämpimästi tervetulleita... :)

4 kommenttia:

 1. Ihanat tulppaanit! Hauska sisustusidea käyttää tuoreita yrttejä... Aika näppärä prinsessa, taiteellinenki vielä! Hyvää lomaa koko perheelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tekin voisitte tulla tänne joku päivä maalailemaan.. :-)

   Poista
 2. Ihania kuvia oot taas lisäilly. Oletan tietäväni kuka on tää etuoikeutettu askartelukamusi..;) Toivotaan että pian kortti löytää oikealle omistajalleen! :) Huippua lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voitas tässä alkuviikosta vaik askarrella, jos sulla ei oo kovasti kiireitä... Mulla on täällä keittiön pöytä odottamassa, että saan naperon päikkäreille, ni pääsen askartelemaan...

   Poista

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!