Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

maanantai 29. elokuuta 2011

Talokaupat

 Viime perjantaina eli 26.8.2011 tehtiin Omatalon kanssa kaupat talosta. Toimitus sovittiin alustavasti viikolle 51. Sitä ennen tarvis nyt sitten saada tontilta puut kumoon, maanmuokkaustyöt tehtyä, autotalli suunniteltua, perustukset tehtyä ym. ym. Raksaluvat tarvis hakea ja sen jälkeen pääsee sit kunnolla hommiin. Mikäli pysytään aikataulussa talotoimitus olis siis jouluviikolla ja varmaankin sitten välipäivinä raksamiehet alkais pystyttää.

Aluks tehtiin kaupat Kastellin kanssa, mut ne purettiin melkeinpä välittömästi, koska Omatalolta saatiin samaan hintaan paljon valmiimpi talo. Toivotaan nyt sitten, että tehtiin oikea päätös... Nyt pitäis siis talosta olla ulkoseinät melkein kokonaan valmiita ulkoa päin. Samaten vesikatto asennetaan valmiiksi. Sisällä on gyproc-levyt seinissä, mut muuten kaikki sisätyöt tehdäänkin sit ite. Ainakin alustavan suunnitelman mukaan... :-)

Nyt tarvis sit suunnitella talon sähköistystä ja kiinteitä kalusteita. Seinät tulee suurelementteinä, eli niissä on jo sähköputkitukset valmiina. Tarvis siis osata sanoa, mihin kohtaan tulee kodinkoneet ja mihin tulee sähköpistokkeet...

Tonttipaikka tuntuu edelleen hyvältä. Tällä viikolla tehdään puukaupat ja puut kaadetaan varmaan parin viikon sisällä... Sit näkeekin jo vähän selvemmin, et miltä se tontti ihan oikeesti näyttää... :-) Jännää!

Nykyistä taloa ei nyt vielä laitettu myyntiin. Ajateltiin, et katotaan ainakin siihen asti, että saadaan raksaluvat. Ei sit ainakaan käy niin, että menis tää talo kaupaks ja ei saataiskaan raksalupia. No, eipä niiden lupien kanssa mitään ongelmaakaan pitäis tulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!