Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Nyt on sitten talo käyty arvioimassa. Aika iso ero oli kahden firman arviossa, mut tyytyväisiä ollaan kumpaankin. Saa nähdä, miten homma tästä etenee. Toisaalta melkein hirvittää, että jos laitetaan talo myyntiin ja se meneekin hujauksessa... Toisaalta olis hyvä, että sais rahat talosta irti ja vois sijottaa ne uuteen taloon.

Todennäkösesti nyt sitten ollaan päätymässä uuden rakentamiseen. Ollaan pyydetty tarjouksia eri firmoilta Kannustalon Rauhalasta pienillä muutoksilla, ja tarjoukset vaikuttaa ihan hyviltä. Tarvis vielä hankkia työnjohtaja ja sit vetää nimi jonku firman paperiin. Tietäis nyt sitten vaan, mikä firma olis paras.

Eilen illalla käytiin pitkästä aikaa katsomassa talopaikkaa, ja voi että se näytti hienolle. Piha rajautuis metsään ja kallioon. Ilta-aurinko paistais tulevalle lasitetulle terassille ja parvekkeelle... Ihastuin kyllä niin siihen paikkaan. <3 Eipä tässä auta, kun rukoilla johdatusta, että saadaan kaikki asiat onnistumaan... Tuntuu niin uskomattomalta, että unelmat vois toteutua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!