Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

perjantai 3. toukokuuta 2013

Uusien tuulien aika... Blogi muuttaa Willa Mansardiin!

 Ensinnäkin iso kiitos teille ihanat lukijat!
Blogia on ollut kiva kirjoitella, koska olette käyneet täällä lueskelemassa, mutta kuten teistä varmasti suurin osa tietää, olemme viimeisen parin vuoden aikana rakentaneet uutta kotia (ks. Willa Mansardi) ja nyt, aivan näinä päivinä, on koittamassa se suuri hetki, jota olemme odottaneet kauan! 
Muutto uuteen kotiin tapahtuu tässä tulevien päivien aikana.


Pohdin jo aiemmin, miten jatkaisin tätä postailua, koska tähän asti Willa Mansardin lukijakuntaan ovat kuuluneet lähinnä rakennusprojektista kiinnostuneet lukijat ja täällä Rottinkituolin puolella olette olleet te sisustuksesta ym. kiinnostuneet. Nyt olen tullut siihen tulokseen, että koska pääsen nyt sisustelemaan tuota uudenuutukaista kotiamme, jatkumo tuon toisen blogin puolella on luontevaa myös näihin sisustusjuttuihin.
Näin ollen tämä blogi jää historiaan kantaen sisällään kaikki ihanat hetket vanhoissa kodeissamme.Tästä eteenpäin toivonkin, että myös Sinä liittyisit lukijakseni tuolla Willa Mansardin puolella.
Luvassa on varmasti paljon ihania kuvia, tuunailuja, leipomuksia, askarteluja ja ties mitä.
Uusi koti inspiroi kovasti monenlaisiin juttuihin, mihin aiemmin ei ole ollut niin hyvää mahdollisuutta.Ihanaa kevään jatkoa Sinulle!
Muutathan kanssamme Willa Mansardin (klik) puolelle... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!