Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

maanantai 14. tammikuuta 2013

Ompeluksia...

Oon jo pitkään suunnitellut tällaista ovikylttiä. 
Eteisessä on kiva muistaa ulos astuessa, että enkelit on matkassa mukana.

Meilläkin oli kyllä välipäivinä enkeleitä matkassa, sillä olimme tuon pikkuneidin kanssa matkalla kaupunkiin ja odottelimme risteyksessä kääntyvien kaistalla, että pääsemme kääntymään. Takaa tulikin yhtäkkiä auto kovaa vauhtia ja säikähdin huomatessani, että auto on minun vasemmalla puolellani vastaantulevien kaistalla ja edestä on tulossa kaksi autoa...
Jollei olis enkeleitä ollut, olis auto tömähtänyt ensimmäiseksi meidän auton perään, mutta ajoikin nyt siihen vastaantulevien kaistalle. Ja onneksi vastaantuleva auto mahtui vielä koukkaamaan "ojan" puolelta, että mahtui ohi ilman kolaria...
Pitkän aikaa kyllä paikat tärisi!
Ja käykääpä ystäväiset kurkistamassa blogiin http://ruutuoventakaa.blogspot.fi/, nimittäin siellä on arvonta käynnissä... :) Muutenkin blogissa on paljon kaikkea ihanaa. Sain blogin kirjoittajalta myös tunnustuksen tuonne meidän raksablogiimme. Tunnustus on vielä laittamatta eteenpäin, mutta enköhän sen pian ehdi laittaa... :)

2 kommenttia:

 1. Heissan, löysinpä kauniin blogin täältä, lukijaksi oli ihan tultava :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia! :) Minäkin hiljattain löysin Maitolaiturille. Meillä on tuo talonrakennusprojekti meneillään, niin päivittelen kahta blogia samanaikaisesti. Muuton yhteydessä varmaankin yhdistän blogit. Saa nähdä. :) Kiva, kun liityit lukijakseni. Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

   Poista

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!