Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

perjantai 28. joulukuuta 2012

Lopultakin aika rentoutua...

Joulun odotus oli niin kiireistä aikaa, etten ehtinyt päivittää tänne edes joulukorttiaskarteluista. Laitan nyt muutaman kuvan näin jälkikäteen.
Joulutunnelmakuviakin on tulossa lähipäivinä, mutta tähän samaan postaukseen ne ei vielä ehdi. :)

Jäin itse joululomalle ja tästä sitten suoraan äitiyslomalle. Helmikuun alkupuolella perhe pitäis täydentyä yhdellä pienellä kääröllä, ja se toki vaikuttaa varmasti monella tavalla tähän raksaelämään. :) Vaatii monenlaista totuttelua kaikilta suuntaan jos toiseen.Pikkujouluksi ostin itselle ekat kaksi GreenGaten kuppia, ja sain kuin sainkin joululahjaksi toisen parin. Niistä kuvaa myöhemmin. :)

Tällaisia rannekoruaskartelujakin on tullut kokeiltua. Kivaa puuhaa ja saa ihan omannäköisiä koruja. Suunnitelmissa on monenlaisia koruja, mutta vielä toistaiseksi asia on suunnitteluasteella. 

Joulukortit tein tänä vuonna hieman erilaisella mallilla. Taittelin korttipohjasta molemmat reunat ja sidoin pitsinauhalla kiinni. Sisälle enkelin kuva ja jouluntoivotukset. 
Muutaman päivän päästä 3wee pikkuneiti jäi nyt ennen joulua hoidosta pois ja teki tällaisen kortin hoitotädilleen. Halusi ehdottomasti tuputtaa kortin reunat, leikata itse kuvan ja liimailla ja leimailla kaikki kohdilleen. :) Aika sulonen tuli! Ja äiti ei kyllä oikeastikaan juuri auttanut. Kädentaitoja löytyy mielestäni tuolta neidiltä ihan omasta takaa. :)


Mukavaa loppuvuotta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!