Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

perjantai 23. marraskuuta 2012

Neljä viikkoa jouluun...

Laittelimme kotiin jo vähän lisää joulua...
Viikko sitten kävin Turku-Paimio-suunnassa äitini kanssa kiertelemässä ihania sisustusliikkeitä. Paimiostakin löytyi yllättävän monta pikkuliikettä, mutta ehdoton suosikkini on Ruskossa sijaitseva Loviisan aitta. Siellä vois fiilistellä vaikka monta tuntia... Joululaulut soivat jo joka paikassa. Sieltä sai ihanaa joulufiilistä...


Tällainen ihana pestävä paperipussi lähti mukaan kahdessakin koossa. Toinen on tää pikkuinen, ja toisen, vähän isomman ostin pehmoleluille tytön huoneeseen... Myös tuo pikkujoulutähti löytyi reissusta. Näyttää aidolta, vaan ei ole. Aidon joulutähden sain kullalta just joku päivä. Oli ihastunut pinkinväriseen joulutähteen ja se piti kotiuttaa. :)



Pikkuneidin taiteilut piti jo aiemmin ikuistaa tänne, mutta on jotenkin unohtunut. Ukki ja vaari saivat molemmat omat korttinsa. Tässä alla on kuulemma mustikkamuffinssi.


Tuikkulyhty oli hoidossa tehty isille. Ihana idea!


Ja isi sai myös oman korttinsa. Timantteja olis kuulemma taiteilijan mielestä pitänyt olla ainakin kymmenen. :)


Äiti puolestaan teki isänpäiväks tällasta glögikakkua. Oli ihan makoisaa.


Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

  1. Olisi mukavampi seurailla, jos laittaisit ohjeita miten sun ideoimia juttuja vois tehdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi. Minkälaisista ideoinneista kaipailisit ohjeita? Syksy ja joulunalusaika oli todella kovaa kiirettä töiden, talon rakennuksen ja vauvan odotuksen vuoksi, mutta nyt äippälomalle jäätyäni voisin ehtiä laittaa kyllä jotain ideoitakin... Askartelu/leivonta/tuunaus? Minkälaisia tarkoitit? Tuon glögikakun ohje oli mukaelma Tulppaaniuni-blogista, jonne löytyy linkki tuosta sivupalkista. :)

      Poista
    2. Askartelu ja ompelujutut kiinnostaisivat itseäni.. Ja sinulla on aivan ihania ideoita :) ihanaa jos voit jakaa askartelu/ ompelu vinkkejä myös meille lukijoille :) tsemppiä loppu rutistukseen..

      Poista
    3. Kiitos. :) Useinhan ne ideat on tullu jostain blogien ja sisustuslehtien kautta. Ei välttämättä ihan suoraan mutta ajatuksiin kuitenkin. Yritän laittaa jotain ohjeentapaisiakin, kun taas tulee jotain askartelu- tai ompelupäivityksiä tehtyä. :)

      Poista
    4. Kiva! Kiitos tosi paljon! :)

      Poista

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!