Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

maanantai 3. syyskuuta 2012

Bloggailu jatkukoon!

Vihdoinkin sain lisättyä tänne kuvia. Pahoittelut pitkästä päivitystauosta! Kaipa se johtu tosta töiden alottamisesta, kun tuntu yhtäkkiä, ettei muuta elämää ehdi juurikaan ajatella...
Mutta nyt on työt saatu alkuun, ja ehdin taas toivottavasti istua tässä koneella kirjottelemassakin...


Kavereille syntyy vauvoja melkoisella tahdilla. Tässä erään pikku farmarin kortti. Toiselle poikavauvalle tarvis myös ehtiä kortti tehdä.

Ja lopultakin sain tuossa jonakin sunnuntaina aikaan tämän keväällä suunnittelemani tilkkupeiton. Vieläkin siitä puuttuu vähän joitain tikkauksia, mutta laitan kuvaa heti, kun saan sen täysin valmiiksi ja prinsessan sänkyyn paikalleen. Ikävästi paistaa tuo keltainen lattia tossa kuvassa, mutta yritän kestää sitä vielä tämän talven. Uuteen kotiin tuleekin ihana harmahtava lattia, josta kuvaa alempana.


Tällaisen matonkin sain kesän aikana alulle ja valmiiksi tuossa pari viikkoa sitten. Sopii valkoisen pianon eteen hyvin.


Ja tässä alla siis lavastettu kuva uudesta lattiasta. Ei todellakaan olla vielä asennettu, mutta tässä on pieni pala mallipätkästä ja on niin ihanan värinen!


Talvea odotellessa löysin kirpparilta kaunoluistimet kokoa 24. Niitä päästään toivottavasti testailemaan. Nyt ne koristavat eteisen naulakkoa.


Ja sitten hieman makkarista kuvia. Löysin hiljattain tuollaiset ihanat Hotel de Riviera -tyynynpäälliset ja ne pääsivät tuonne makkarin tyynykasaan.


Vaihdoin hieman tyynynpäällisiä muutenkin ja otin korallinväriset koristukset makkarista pois. Tuntuivat jotenkin liian kesäisiltä jo.


Eilen innostuin flunssaisena siivousten lomassa stailailemaan muutenkin makkaria. Ripaus lilaa, kuten olkkarissakin.


Ja tässä olkkarin sohvapöydältä...Tunnelmallisia syyskuun päiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!