Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

torstai 24. toukokuuta 2012

Kevät on tosiaan kiireistä!

Havahduin huomaamaan, että edellinen postaus on ollut huhtikuussa! Miten näin on voinu ees päästä käymään? Olisko syynä mahdollisesti raksakiireet, koerumbat, arvosanojen mietinnät, aineitten korjaukset, opekokoukset jne. No pian niistä helpottaa ainakin suurin osa. Vaikka en oo tänne ehtiny pitkään aikaan kirjoitella, ideoita ja suunnitelmia on pilvin pimein. Odottakaahan vain! ; )

Kesää vietetään varmasti pitkälti tuolla meen willa mansardilla ja sen lähistössä. Nyt on ollu jo niin ihania ilmoja, että muutamat kukatkin ehdittiin pikkuneidin kanssa istuttaa ruukkuihin. Niistäkin saatte kuvia.

Vaikken oo ehtiny kirjotteleen, ni näpertelyjä on silti syntyny koko ajan. Tässä pieni katsaus niihin.

Äitienpäivälahja omalle äidilleni vanhempieni uuteen kotiin.Myyntiin päätynyt rasia.

Kyltti vailla päämäärää. :)


Sisustus Deconellaan uusia lahjakortteja kevään juhlia varten.


Hommasin hiljattain läjän uusia ihania leimasimia, ja niitä on nyt sitten käytetty niin näissä korteissa kuin laatikossa ja tulitikkurasioissakin. Tulitikkurasioita tein ison läjän ja vein nekin myyntiin pakettisomisteiksi. :)
Kun nyt sais vielä inspiraation viimeisiin aineiden korjauksiin ja arvosanojen pohdintoihin, ni sais ihan hyvällä omallatunnolla näperrellä kaikkee ihanaa...

Aurinkoisia päiviä sinulle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!