Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Vanhaa tunnelmaa

Kävin tässä joitakin päiviä sitten kirpparikierroksella ja löysin sieltä vaikka mitä ihanaa. Tää lasipurnukka on kirpparilta. Siinä on tollaset ihanat koukerokuviotkin. Tuo pitsi on käsin tehtyä ja sekin oli kirpparilla.

Tässä pieni tunnelmakuva meen eteisestä... Kattelin joku ilta tuon peilin kautta noita valoja, ja ajattelin, et siitäpä saiskin kivan kuvan. Hieman tarvis vaan harjotella vielä tota järkkärin käyttöö, et sais kaiken hyödyn irti säädöistä...

Pikkuprinsessan synttärikutsut näytti tältä. Yllättävää kyllä, kutsujen päävärinä ei ollu pinkki! :)

 Ja tässä lisää kirppislöytöjä. Tuo ihana vanha matkalaukku pääsi koristamaan olkkaria sen aiemmin olleen matkalaukun viereen. Pitsiverho löytyi myös. En tiedä, saako se joskus jonkun pellavakapan pohjaks ja sit tuo pitsi siihen päälle. Tuskin se ainakaan suoraan tollasena päätyy ikkunaan... Löysin myös pienemmän pitsin, liinan, jonka ripustin kiireesti ennen synttäreitä vessan pikkuikkunaan... :)

Meillä on ollu kovaa synttärihulinaa nyt tää tammikuun eka viikko, ku oli eka 2-vuotissynttärit ja nyt itellä tuli eilen neljännesvuosisata täyteen... :) Tässä kuvassa näkyy tuollanen ihana vanha virsikirja, joka myös niin ikää kirpparilta...

Kiitos teille, kun ootte käyny lueskelemassa. Nyt on saatu tuhannen kävijän raja rikki... Vielä kovasti tykkäisin, kun jättäisitte kommentteja. <3

2 kommenttia:

  1. Mun suosikki on toi pitsipurkki! Ihastein synttäreillä niitä, näytti pilttipurkkikin iha joltai muult ku itteltään. :) Ihmeellisen kaunista joka puolella vaikka muutostakaan ei ollu parii viikkoo kauempaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elina! Eilen värkkäsin uuden pilttipurkkikoristuksen. Näyttää ehkä vielä vähemmän itseltään. Yritän tänään ehtiä laittaan kuvaa... :-)

      Poista

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!