Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Joulutunnelmaa

 Tän kuvan otin aatonaattona, ku olin yksin kotona valmistelemassa joulua. Siivouksen ja järjestelyn lomassa otin pienen rentoutumishetken glögin, piparijäädykkeen ja joululehden kera... : )

Piparin tuoksua voi nautiskella myöskin piparikynttilällä...

 Tikkaat siirty tähän takan reunalle siks aikaa, kun joulukuusi on sisällä. Tää takka ja sen päällä olevat kynttilät jalkoineen, on ollu mun fiilistelyvoimavarani muuttohässäkän keskellä. Takan päälle somistelin heti alkuun pienen kynttiläpaikan. Se näkyy kivasti suoraan ruokapöydästä, ni on saanu katella jotain kaunista muuttolaatikoiden keskellä. : )

Tänä vuonna meen kuuseen oli satanu lunta. Pihalla sen sijaan on satanu koko aaton ja joulupäivän vettä... 

 Jääpuikkojakin löyty, mutta pihalla tosiaan ollaan plussan puolella...

Tää on vasta kolmas vuosi, ku meillä on ollu itellä joulukuusi ja nää pallot on ostettu sillon ekana vuonna. Niistä tulee kyl ihan joulufiilis.

Vaik hyasintteja ei oo lapsuudenkodissa koskaan ollu, ni nykyään joulu ei tuu ilman niitä. Kauniita katsella ja ihania haistella. Tän valkosen ostin jo vanhaan kotiin, mut se päätti tehdä vielä kolmannen kukkavarren jouluks. Kullalta sain aatonaattona kaks vaaleenpunasta hyasinttia. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!