Tervetuloa blogiini

Tervetuloa lukemaan blogiani. Täältä löytyy kaikkea sisustamiseen, askarteluun ja käsillä tekemiseen liittyvää kivaa ja kaunista. Jätäthän kommentin käynnistäsi. :)

lauantai 22. lokakuuta 2011

Talokuulumisia

Eilen kirjotettiin kauppakirjat tästä nykyisestä asunnosta ja pitäiskin alkaa nyt sitten pakkaamaan muuttolaatikoita. Saatiin oikein mukavat tulevat naapurit. :-) Talo pitäis olla tyhjillään reilun kuukauden päästä. Vuokrakämppä on suullisesti sovittu tosta muutaman kilometrin päästä. Työmatkat vähän lyhenee, mutta matka tonttipaikalle pitenee...

Tuntuu vähän haikeeltakin lähteä tästä kodista, kun on kaikki saatu niin hyvälle mallille. Mut ehkä meillä sit jossain vaiheessa on uus hieno koti.

Nyt on tonttipaikallakin tapahtunu vähän enemmän. Oja siirrettiin tien toiselle puolelle ja pihatie alkaa hahmottua. Sit talon ja autotallin kohdalta on pintamaat kaivettu pois ja tasoteltu hyvin... Perustuksia pitäis valaa marraskuun lopulla ja siihen mennessä pitäis saada kaikki putkitukset ym. valmiiks.

Hyvin on kaikki luistanu tähän mennessä. Sähkösuunnitelmaa, LVI-suunnitelmaa, valaistuksen suunnittelua, kaapistojen suunnittelua... Onpa vähän ehditty pohtia lattian väriäkin. Kaivuri on ollu tän viikon hommissa ja jatkaa ens viikolla. Nyt meillä alko syysloma, joten ehdin varmaan itsekin paremmin tontille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun kirjoitit ajatuksesi!